Vi träffades den 30 juni 2000 då Cillan hade en födelsedagsfest/inflyttningsfest i Hanemåla. Cillan hade bland annat bjudit två killkompisar som tog med sig en tredje person, Alexander Eriksson (Alle). På kvällen växlade vi telefonnummer och bestämde oss för att ringa varandra dagen efter, eller rättare sagt Alle bestämde att Cillan skulle ringa. Nervöst ringde Cillan dagen efter och vi bestämde att Alle skulle hyra film och komma till Cillan på kvällen. Alle hyrde "You've got mail". Vi fortsatte att träffas hela sommaren och till sist bodde Alle mer eller mindre hos Cillan.

Den 14 augusti 2001 åkte vi till Göteborg, den första gemensamma semestern och den 16 augusti 2001 förlovade vi oss på ett café i Göteborg.

Den 9 augusti 2003 flyttade vi ihop, till en 2:a i Tibro. Senare i augusti började vi på högskolan i Skövde. I Tibro bodde vi bara i 1 år och flyttade istället till en 3:a i Skövde. Ungefär vid den här tiden hade vi även hunden Zebbe i 2,5 år. Idag har vi en flatcoated retriever som heter Tira.

Sommaren 2007 blev Alle färdig med högskoleutbildning och fick under hösten ett jobb i Göteborg på Volvo, första halvåret veckopendlade han mellan Skövde och Göteborg. Februari 2008 flyttade vi till en lägenhet i Göteborg, en 2:a som Alle hade delat med en vän i veckorna undertiden han veckopendlade och där vi nu bodde alla tre. Efter 6 mån flyttade vi själva till en 3:a istället. Efter ytterliggare 6 mån gör sig Volvo av med alla konsulter och Alle har därför inget jobb. Cillan är i samband med det klar med sin högskoleutbildning och har fått jobb som sjuksköterska på lasarettet i Helsingborg, alltså april 2009 och det är dags att flytta igen, nu till Landskrona. Har vi flyttat klart nu och var det inte någon som avskydde Skåne.......??